Partner

På vei til å bli en fullskala leverandør av privat skadeforsikring

Lansering av to forsikringer med Instabank

Instabank er vår første samarbeidspartner. Gjennom vår enkle heldigitale kjøpsløsning har vi sammen med Instabank lansert to forsikringer; bilforsikring og reiseforsikring. Målet er å levere konkurransedyktige forsikringsprodukter, førsteklasse service og samtidig ivareta en kostnadseffektiv modell. 

Hvordan jobber vi?

Instabank er en heldigital norsk bank som er fremoverlente og innovative. Vi har gjort det mulig for Instabank å tilby kundene sine heldigitale kjøp og administrasjonsløsning av skadeforsikring. Målet med samarbeidet er å sikre økonomisk gevinst og en varig verdiutvikling for begge parter. Gjennom skreddersydde løsninger, har Instabank opplevd høy tilfredshet blant deres kunder. Dette har bidratt til å styrke deres kundelojalitet. 

Med smarte APIer skapte vi en sømløs og skreddersydd løsning for Instabank, slik at de kan tilby forsikringer under sitt eget merkenavn. Vi tør å påstå at vår kjøpsløsning har gjort det mye enklere for kunder å få en prissammenligning på forsikring. Prosessen tar kun 1 minutt. 

Det er viktig for oss at partnere med sterke merkenavn er synlige med løsningen sin. Vårt arbeid består av implementering og drift av alt det forsikringstekniske, i tillegg til håndtering av skade og kundeservice. Partneren får større eierskap til sine kunder og får mer kontroll over sin egen kundereise. 

Company
Instabank
Industry
Bank
Headquarters
Oslo
Relatert

Les andre kundehistorier

Kom i gang

Ta kontakt