Partner

Digital forsikringspilot fra Møller Mobility Group

Møller Mobility Group er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum. Sammen med Møller Mobility Group og Volkswagen Møller Bilfinans har vi skreddersydd forsikringsløsninger til merkene Audi, Volkswagen, Škoda, og deres kunder. Vi har sammen laget en digital løsning for at Møller Mobility Group og Volkswagen Møller Bilfinans skal på best mulig måte kunne utnytte sin distribusjonskraft og betydelige kundemasse, og dermed posisjonere virksomheten for fremtiden.

Hvordan jobber vi?

Møller Mobility Group og Volkswagen Møller Bilfinans har et ønske om å få mer innsikt i et digitalisert forsikringsmarked. Sammen med Møller Mobility Group og Volkswagen Møller Bilfinans har vi utarbeidet bilforsikringer som er skreddersydd bilmerkene Volkswagen, Škoda og Audi. Volkswagen Møller Bilfinans tilbyr allerede forsikring til sine forhandleres kunder gjennom andre partnere, og vil tilby vår digitale merkeforsikring til en begrenset del av den eksisterende kundebasen til
Møller Bil-forhandlerne.

I samarbeid med Møller Mobility Group og Volkswagen Møller Bilfinans har vi utviklet en strategi for merkeforsikring som inkluderer evaluering av kundereise, kundeforhold og implementering av den digitale kjøpsløsningen. Ved å ta i bruk en heldigital kjøpsløsning vil kundene oppleve en enkel kjøpsprosess som tilbyr prissammenligning på forsikring på kun 1 minutt. Denne løsningen bidrar til å styrke kundereisen og kundelojaliteten hos Møller Mobility Group og Volkswagen Møller Bilfinans.

Company
Møller Mobility Group
Industry
Bilkonsern
Headquarters
Oslo
Relatert

Les andre kundehistorier

Kom i gang

Ta kontakt